Sverigeslinga, påsk och lite allt möjligt

Hejhopp! Sist jag skrev satt jag på tåget påväg upp till Arlanda för att flyga en tredagars Sverigeslinga. Det var hur kul som helst och gick som en dans. Hade kort stopp i Sundsvall och där hände det väl inte allt för mycket, dagen efter hade vi långt stopp i Stockholm och där var det lite mer fart. Gick en sväng på stan med Johanne för att göra lite ärenden samt fika. Tänker alltid när jag ska till Stockholm att "ååh vad kul att mysa i huvudstaden", cirka en timme senare bland allt folk tänker jag "jag vill ta livet av mig, jag hatar folk" - nej, inte direkt egentligen men det är så mycket folk och alla är så sjukt stressade att jag nästan får hjärtattack av att bara vara i närheten, om alla bara kunde slappa av lite...
På kvällen tog jag ett glas nere i receptionen med Inger och hennes käre. Hur trevligt som helst! Inger är bara så söt. Hade man kunnat bidda någon man ville flyga med hade jag lagt 200 poäng på Inger, det är en fest att jobba med henne! 
 
Påskhelgen fick jag spendera hemma med mamma och pappa. Det blev en lugn och mysig helg där jag bland annat var ute och promenerade med mamma, städade, lagade god mat och lite annat. Välbehövlig helg för att vila upp sig. Hade egentligen tänkt resa någonstans i påsken men det blev inte av, och det var nog rätt så bra såhär med facit i handen. 
 
I måndags var det dags för jobb igen och en tredagars med två nätter i Stavanger. Det har flutit på jättebra med idag på sista flighten BOO-OSL hände något oväntat. Vi fick ett sjukdomsfall ombord vilket gjorde att vi var tvugna att gå tillbaka till Bodø för att få ambulanshjälp. Det var lite läskigt eftersom det var första gången detta hände för mig, men det gick bra och vi hanterade det hela på ett lugnt och proffsigt sätt. Allt gick bra med patienten också så allt var i orden. 
Just nu sitter jag hemma hos brorsan och ska flyga en dagstur imorgon innan jag flyger hem för två dagar ledigt.
 
Puss o hej!

Bryssel ❤️

Jag är chockad över det som händer i Bryssel just nu. Jag hade lyckligtvis inte några kollegor nere på BRU imorse när explosionerna hände, och alla våra flyg dit är inställda tills vidare. Men jag sörjer med de drabbade och deras familjer. Det är skrämmande när sånt här händer. 
Jag sitter just nu på tåget upp till Arlanda där jag ska gå på jobb. Det känns lite läskigt att man ska ut och flyga nu när detta precis har hänt, men det ska nog gå bra. 

Var rädda om er och ta hand om varandra! ❤️

Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa

Nästan en vecka har sprungit förbi sen sist. 
Livet rullar på. Sista dagen på slingan i måndags gick hur fint som helst och efter det gick jag på två dagar fri. Mamma och pappa var i Oslo och hjälpte mig flytta hem alla mina grejer. Sa byebye till kollektivet på Brugata och just nu är jag mitt imellan två boenden då jag får tillgång till hybeln/övernattningslägenheten på Jessheim den första april. Så där jag ska spendera nätterna framöver, tror det kommer bli hur bra som helst. 
I onsdags lunchade jag med några kollegor och hade det hur mysigt som helst. Vi drack årets första uteöl och de berättade massa om sällskapet "back in the days" och jag har inte skrattat sådär mycket på väldigt länge! 😂👌🏼 
I torsdags gick jag på jobb igen, en slinga på tre dagar med stopp i Bergen och Bodø. Fantastiskt crew (som vanligt!) så jag har superkost mig på jobbet. I fredags hade vi en t/r till Bergen med en ny kollega som är ute på sina UX-turer ("övningsflygningar" innan man blir released) och hon var superduktig! Det var en lite konstig känsla för på ett sätt så kändes det som det var igår jag hade mina egna UX-turer, samtidigt så känner jag ju att jag har utvecklats och lärt mig sjukt mycket det senaste halvåret!! Det säger väl bara swish sen är man en av de där "gamla" som har guldpin och sitter och berättar om "ja du vet när jag började flyga i 2015..." Haha herregud! Time flies and so do I - står det på en av våra smile-badges och det känns såå accurate. 
Igår lördag så hade jag faktiskt min första kullingflight, fick äran att flyga med Martin och det var bara SÅ kul, dreamteam! Jag dansade och han sjöng 👫 
Hade också en t/r London innan jag var färdig för denna slinga. Åkte hem till brorsan för att försöka sova några timmar innan jag åkte tillbaka till flygplatsen och tog första flighten till CPH. Den var smockfull och jag hade tur som fick det absolut sista sätet, som (tyvärr) var ett E-säte mellan två stora karlar, tur man är så tiny själv. På CPH satte jag mig sedan på tåget för att ta mig hem till hålan. Här sitter jag fortfarande och åker faktiskt förbi Boxholm nu, men här stannar ju tyvärr inte tåget så blir istället hämtad i Mjölby, inte så illa det heller. 
Nu ska jag sluta prata strunt, tack för mig! 

Pusshej 
I fredags fick vi lön vilket betyder lønningspils i Oslove. Jag satt dock fast i Bodø så jag fick mig en dejt med Martin och en öl på Egon i Bodø istället, helt ok det också ☺️👌🏼🍻