Måndag 14 mars 14.06

Hej och hallå. Vad händer i mitt lilla liv? Sist jag skrev satt jag på standby som jag inte blev utkallad på. Satte mig på flyget till Köpenhamn istället och därefter på lilla ATRen hem till linkan. Världens sötaste gatepersonal har vi på CPH! 😍 fick ett nytt boardingkort i gaten innan jag gick på flyget och såg att jag blivit uppgraderad. Jaha oj det är säkert fullt tänkte jag, men nej. Kvinnan i gaten hade uppgraderat mig bara för att vara snäll, gulle henne liksom! 
Spenderade tre dagar hemma där jag bland annat fick naglarna fixade, hängde med Erica och Butte och fick hjälp med lite plugg, lunchade med Emelie och sånt där annat mys. 
I fredags gick jag på en fyradagarsslinga med stopp i Trondheim första kvällen. I lördags flög vi charter till Las Palmas. En lång och slitsam dag men det var ändå såå kul! Det blir vad man gör det till och om man bjuder lite på sig själv så får man mycket tillbaka och jag gillar ju att showa och spela clown, så det gick fint. Har haft nästan helt intakt crew med både kabin och FD nu i tre dagar så det känns nästan som att vi har blivit en liten familj haha. Igår flög vi kusten upp till Trondheim från Stavanger och sen tillbaka hit ned igen. Sitter på hotellrummet i Stavanger och har precis kollat på reprisen av "Melodifestivalen - dagen efter". Har sen pick-up ikväll och ska bara passivt ner till CPH (med dansk crew och lilla airbusen, spännande!!) och sen aktivt upp till Oslo innan jag är färdig för två dagar fri. 

Nu ska jag gå ut och gå en sväng på gatorna i Stavanger innan det är dags att svida om till uniform och göra sig redo för jobb. Puss o hej! 


Precharter-selfie innan LPA ca kl 04.45 i lördagsmorse


Kommentera här: