Sverigeslinga, påsk och lite allt möjligt

Hejhopp! Sist jag skrev satt jag på tåget påväg upp till Arlanda för att flyga en tredagars Sverigeslinga. Det var hur kul som helst och gick som en dans. Hade kort stopp i Sundsvall och där hände det väl inte allt för mycket, dagen efter hade vi långt stopp i Stockholm och där var det lite mer fart. Gick en sväng på stan med Johanne för att göra lite ärenden samt fika. Tänker alltid när jag ska till Stockholm att "ååh vad kul att mysa i huvudstaden", cirka en timme senare bland allt folk tänker jag "jag vill ta livet av mig, jag hatar folk" - nej, inte direkt egentligen men det är så mycket folk och alla är så sjukt stressade att jag nästan får hjärtattack av att bara vara i närheten, om alla bara kunde slappa av lite...
På kvällen tog jag ett glas nere i receptionen med Inger och hennes käre. Hur trevligt som helst! Inger är bara så söt. Hade man kunnat bidda någon man ville flyga med hade jag lagt 200 poäng på Inger, det är en fest att jobba med henne! 
 
Påskhelgen fick jag spendera hemma med mamma och pappa. Det blev en lugn och mysig helg där jag bland annat var ute och promenerade med mamma, städade, lagade god mat och lite annat. Välbehövlig helg för att vila upp sig. Hade egentligen tänkt resa någonstans i påsken men det blev inte av, och det var nog rätt så bra såhär med facit i handen. 
 
I måndags var det dags för jobb igen och en tredagars med två nätter i Stavanger. Det har flutit på jättebra med idag på sista flighten BOO-OSL hände något oväntat. Vi fick ett sjukdomsfall ombord vilket gjorde att vi var tvugna att gå tillbaka till Bodø för att få ambulanshjälp. Det var lite läskigt eftersom det var första gången detta hände för mig, men det gick bra och vi hanterade det hela på ett lugnt och proffsigt sätt. Allt gick bra med patienten också så allt var i orden. 
Just nu sitter jag hemma hos brorsan och ska flyga en dagstur imorgon innan jag flyger hem för två dagar ledigt.
 
Puss o hej!

Kommentera här: