Mors dag

Idag är det alla mammors dag, och jag hoppas att alla tar tillfället i akt att uppvakta era mammor extra mycket. Jag önskar att jag kunde umgås med min mamma idag men hon är tyvärr på Gotland, och jag sitter i vår nya, kala lägenhet i Oslo och ska snart upp i luften. Jag ska dock inte gnälla över det för det finns faktiskt de som aldrig kan umgås med sin mamma för att deras mamma är i himlen. Till alla er skänker jag en extra tanke idag. Jag kan inte föreställa mig en värld utan min lilla mamma så jag är verkligen så tacksam som har henne vid min sida. 
 
Min mamma är fantasisk på alla sätt och vis! Hon ställer alltid upp till 110% och jag älskar henne mer än ord kan beskriva. Sen den första gången jag flyttade hemifrån för snart 7 år sen så har mitt föräldrahem och då också mamma befunnit sig mellan 5 och 50 mil ifrån mig, men samtidigt så har hon aldrig varit längre bort än ett telefonsamtal från mig. 
Med henne kan jag dela allt och hon är utan tvekan min absolut bästa vän. 
Hon har, precis som min pappa, alltid funnits för mig under hela min uppväxt. Otaliga skjutsningar och hämtningar, vid och annan flytt och flyttstädning, vid breakups och andra tillfällen när man har behövt en axel att gråta på och en famn att krypa in i, när plånboken har ekat tom eller när jag bara behöver få bekräftat att fina kläder ska tvättas på 30 grader eller att man ska ha kryddpeppar i julköttbullarna, då finns hon där för mig. 
Mamma, som har lärt mig så otroligt mycket. Från hur man stryker kläder, viker lakan (jag kommer dock aldrig lära mig att vika lika fint som du), och till hur man rullar de finaste kardemummabullarna. 
Mamma, min stöttepelare och ljuskälla här i livet. Du betyder så mycket för mig mig och hoppas att du aldrig försvinner från mig. 
Jag älskar dig hundra miljoner varv runt jorden och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
 
Hoppas du får en fin dag på Gotland idag, vi ses på torsdag! Puss och kram. 
 
Jag och min vackra mamma 

En månad sen sist

Nu har det gått cirka en månad sen jag skrev något här, men jag har inte haft tid tyvärr!
Sist jag skrev så nämnde jag att jag hade varit på visning av en lägenhet med Marta, och gissa vad?! Vi fick den! Så på fredag får vi nycklarna, och jag flyttar in cirka en vecka senare då jag är ute och flyger just då. Ska bli hur kul som helst och tror det kommer bli väldigt bra. Lägenheten är ljus och fräsch och ligger mitt i centrum, cirka 10 minuters promenad till flygtoget så vi har inget att klaga på!
 
Vad har jag annars gjort senaste månaden då? Jag var tre dagar i Dubai med en kollega och det måste jag nog säga var höjdpunkten! Bodde på lyxhotell, var på båtcruise med Banana och flög med söta "kollegor" i Emiretes hem. 
Telefonen fick sig dock en liten törn där nere, så nu opererar jag med lånetelefon och kan därför inte lägga upp några bilder, men det kommer när jag får tillbaka den :) 
 
Annars så har jag jobbat en del och spenderat min lediga tid med kollegor och med familjen. Är verkligen SÅ härligt att sommaren är på ingång då man kan luncha ute i solen och bara ha det allmänt gött! 
Just nu är jag hemma hos brorsan och sitter mest och väntar på att klockan ska bli 21.30 så att hans träning ska ta slut så vi kan sätta oss i bilen och rulla hem till mor och far. 
 
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av det fina vädret! Puss o kram.