En månad sen sist

Nu har det gått cirka en månad sen jag skrev något här, men jag har inte haft tid tyvärr!
Sist jag skrev så nämnde jag att jag hade varit på visning av en lägenhet med Marta, och gissa vad?! Vi fick den! Så på fredag får vi nycklarna, och jag flyttar in cirka en vecka senare då jag är ute och flyger just då. Ska bli hur kul som helst och tror det kommer bli väldigt bra. Lägenheten är ljus och fräsch och ligger mitt i centrum, cirka 10 minuters promenad till flygtoget så vi har inget att klaga på!
 
Vad har jag annars gjort senaste månaden då? Jag var tre dagar i Dubai med en kollega och det måste jag nog säga var höjdpunkten! Bodde på lyxhotell, var på båtcruise med Banana och flög med söta "kollegor" i Emiretes hem. 
Telefonen fick sig dock en liten törn där nere, så nu opererar jag med lånetelefon och kan därför inte lägga upp några bilder, men det kommer när jag får tillbaka den :) 
 
Annars så har jag jobbat en del och spenderat min lediga tid med kollegor och med familjen. Är verkligen SÅ härligt att sommaren är på ingång då man kan luncha ute i solen och bara ha det allmänt gött! 
Just nu är jag hemma hos brorsan och sitter mest och väntar på att klockan ska bli 21.30 så att hans träning ska ta slut så vi kan sätta oss i bilen och rulla hem till mor och far. 
 
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av det fina vädret! Puss o kram. 

Kommentera här: