Mors dag

Idag är det alla mammors dag, och jag hoppas att alla tar tillfället i akt att uppvakta era mammor extra mycket. Jag önskar att jag kunde umgås med min mamma idag men hon är tyvärr på Gotland, och jag sitter i vår nya, kala lägenhet i Oslo och ska snart upp i luften. Jag ska dock inte gnälla över det för det finns faktiskt de som aldrig kan umgås med sin mamma för att deras mamma är i himlen. Till alla er skänker jag en extra tanke idag. Jag kan inte föreställa mig en värld utan min lilla mamma så jag är verkligen så tacksam som har henne vid min sida. 
 
Min mamma är fantasisk på alla sätt och vis! Hon ställer alltid upp till 110% och jag älskar henne mer än ord kan beskriva. Sen den första gången jag flyttade hemifrån för snart 7 år sen så har mitt föräldrahem och då också mamma befunnit sig mellan 5 och 50 mil ifrån mig, men samtidigt så har hon aldrig varit längre bort än ett telefonsamtal från mig. 
Med henne kan jag dela allt och hon är utan tvekan min absolut bästa vän. 
Hon har, precis som min pappa, alltid funnits för mig under hela min uppväxt. Otaliga skjutsningar och hämtningar, vid och annan flytt och flyttstädning, vid breakups och andra tillfällen när man har behövt en axel att gråta på och en famn att krypa in i, när plånboken har ekat tom eller när jag bara behöver få bekräftat att fina kläder ska tvättas på 30 grader eller att man ska ha kryddpeppar i julköttbullarna, då finns hon där för mig. 
Mamma, som har lärt mig så otroligt mycket. Från hur man stryker kläder, viker lakan (jag kommer dock aldrig lära mig att vika lika fint som du), och till hur man rullar de finaste kardemummabullarna. 
Mamma, min stöttepelare och ljuskälla här i livet. Du betyder så mycket för mig mig och hoppas att du aldrig försvinner från mig. 
Jag älskar dig hundra miljoner varv runt jorden och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
 
Hoppas du får en fin dag på Gotland idag, vi ses på torsdag! Puss och kram. 
 
Jag och min vackra mamma 
1 Mamma:

skriven

Älskar dig

Kommentera här: