Standby-helvetet och helg hemhemma

Hela förra veckan satt jag på standby. I måndags var det airport-standby 05.15-09.15 som jag såklart inte blev utkallad på. Satt tisdag och onsdag utan att bli utkallad också. Blir helt crazy av att bara sitta hemma och rulla tummarna så försökte fylla dagarna med massa kul, bland annat häng med Stener och Sandra, kollade på brorsans seriepremiär och lite annat. I torsdags blev jag utkallad på en dagstur, jippi! Så flög Molde och Trondheim, så inte superexciting, men ändå :) 
I fredags satt jag också hemma hela dagen utan att bli ringd, så på kvällen satte jag mig på flyget ner till CPH. Flighten var full, men tur hade jag att det var Martin som satt bakom spakarna så han och kapten lät mig sitta på klapp i cockpit. I Köpenhamb bytte jag flyg upp till Linköping och har alltså spenderat helgen hemma hos päronen. Har shoppat med mamma, kollat på innebandy, bakat bullar och tränat lite. Hur bra som helst att bara få komma hem och ladda batterierna lite. Idag på förmiddagen har jag varit hos Johanna och pratat strunt samt fått nya, höstfräscha naglar. 
Just nu sitter jag på tåget upp till Arlanda där jag i vanlig ordning tar flyger över till Oslo. Blir en tidig kväll då jag imorgon har incheck 05.15 för en fyradagarsslinga. Sovmorgon, vad är det? 😅

Puss och kram! 


Höstprommenix runt älven förra veckan 


flightdeck sk1475 31/9-16


Bullbak 

Kommentera här: