En layover i Köpenhamn

Hejhopp! Sitter på ett hotellrum på Radisson Blu i Göteborg och är så trött att jag kommer somna sittande ungefär vilken sekund som helst.
Vi kom precis tillbaka från hallarna där vi har kollat på tre gruppspelsmatcher i Björnslaget. Först kollade vi när Lillestrøm (Jonas gamla lag) vann över Värnamo, efter det spelade Jonas och hans nya lag mot Sandared och de vann med 4-2, sist kollade vi när Onyx spelade lika mot Sarpsborg. Blev SÅ sugen på att spela igen! Det måste vara en av ed väldigt få nackdelarna med att ha det jobbet jag har och jobba så varierade tider och vara borta så mycket som jag är, man kan inte hålla på med en lagidrott, eftersom man kan träna typ en gång var tredje vecka eller nåt sånt. Saknar verkligen att vara del av ett lag och att spela innebandy! 
 
Jag kom till Göteborg vid 16.390 idag efter att ha flygit upp från Köpenhamn. Flög med JetTime och deras ATR, samma flyg som jag flyger om jag ska hem till Linköping. Tycker det är ett väldigt mysigt flyg då det är så litet, MEN det bullrar en hel del när man, som jag idag, har oturen att sitta precis vid motorn, då detta är en turboprop. 
 
Gårdagen i Köpenhamn SUPERkul! Kom till Köpenhamn runt lunch och åkte till hotellet där jag väntade på att Lukas och alla hans kollegor skulle komma med crewtransporten. Solen sken och vädret var helt underbart, det var nästan svårt att tro att det var första September. Vi spenderade eftermiddagen och kvällen på Tivoli och hade hur kul som helst. Vi var ungefär som två barn på julafton som sprang omkring blalnd alla karuseller och berg- och dalbanor, men vad gör väl det om hundra år? Imorse tog vi lång sovmorgon innan vi käkade brakfrukost och sen var det dags att säga hej och ha det för denna gången. 
 
Ja detta var det jag orkade åstadkomma just nu, ska orka tvätta bort det där onödiga sminket jag kletade på imorse... Seriöst ibland önskar jag att jag var kille så man slapp. Ja jag vet att ingen tvingar mig men man vill ju inte se ut som hej-kom-och-hjälp-mig heller. Jaja, godnatt! 


Hade så kul med this loco När Lukas flög mig hem till Oslo och jag & Troy tog hela EK-crewet ut på sightseeing 

Kommentera här: