London, Manchester och lite jobb

Hejhopp! Mina 8 lediga dagar som jag skrev om sist har swishat förbi och så också fem dagar på jobbet. 

Jag var på jubileumsfest och firade att SAS i år har varit i luften i 70 år. Kvällen var hur kul som helst, jag är så lyckligt lottad som har så många roliga kollegor :) 

Dagen efter åkte jag till London för att spendera två dagar där, man kan aldrig få för mycket av London liksom. På tisdagen satte jag mig på ett tåg upp till Manchester för att gå på en spelning. En speling som jag väntat på sedan jag var ca 14 år, äntligen skulle jag få se Mcfly!  Det var såklart helt awesome, och jag blev påmind om varför jag hade största crushen på Dougie när jag var 14-15, satan vilken babe han är 😍
Dagen efter det var det dags att åka hem igen, men blev inte hemma så himla länge. Ett väldigt farande och flängande denna ledighet. På torsdagsmorgonen satte jag mig på tåget (omväxlig förnöjer liksom) till Stockholm. Lukas skulle ha layover och vi hade bokat in Gröna Lund på agendan. Kom fram till Stockholm vid 11 och överraskade först Erica med blommor på hennes kontor på EY. Hann äta lunch och catcha upp lite med henne, så det var väldigt trevligt. 

När Lukas kom så drog vi direkt till grönan och åkte karuseller hela eftermiddagen, så himla kul! Dagen avslutades med film och max-mat, en perfekt layover enligt Lukas. 

I söndags var det återigen dags att ge sig iväg på fem dagars jobb. Jag har haft en tidig slinga som har inneburit uppstigning mellan 4-5 varje morgon. Så jag har gått och varit trött i princip hela tiden, men jag har ändå haft så roligt på jobbet! Igår avslutade vi slingan med en tur/retur till Rom Fiumincino. När vi hade landat i Oslo kom en pax fram till mig och tackade så mycket för en superbra tur. Han berättade också att han och hans fru flyger en hel del, men att detta var den absolut hyggligaste besättningen de hade haft. Det var fler passagerare som speciellt tackade för en trevlig tur och det gör mig SÅÅ glad när folk berättar att de har haft det bra på en flight jag har jobbat på. Det är en av anledningarna till att jag älskar mitt jobb! 

Idag är jag ledig och har städat hela lägenheten, det var välbehövligt. Ska bara mysa resten av dagen. Imorgon blir det HJELP! med ett par kollegor, kommer bli topp! 


Jubileumsfest med Stener, lite läppstift på tanden hör väl till 😅😂


Mcfly 💙


Gröna Lund med Lukas 


Kommentera här: