Mjukstart på jobbet

Igår eftermiddag satte jag mig på en buss för att at mig upp till Oslo från Göteborg. Blev som vanligt påmind om varför jag inte åker buss oftare, det är SÅ långtråkigt att man nästan dör. Jag försökte dock sova så mycket som möjligt och det gick väl sådär. Väl hemma var både Marta och Jenny hemma. Blev en relativt tidig kväll dock då jag skulle upp tidigt imorse. 
Så imorse drog jag ut på en femdagars. Hade en helt okej första dag idag då vi bara har flugit tur/retur till London och sen satt passiva upp till Alta där jag befinner mig nu. På flighten upp till Alta somnade jag som en stock strax efter takeoff och vaknade först när vi satte hjulen på backen här uppe. 
Har varit ute på kvällen nu och ätit middag med två kollegor, det var väldigt trevligt och det kändes som det var väldigt länge sedan som jag gjorde något socialt på stopp, får bli skärpning. 
 
Ja okej, är väl dags att hoppa in i duschen och sen bädda ner sig i sängen, imorgon ska vi flyga ALF-TOS-OSL-TRD-BGO-SVG, cirka Norge runt med andra ord, puss och kram!

Kommentera här: