Torsdag 1/9 10.56

Jaha ja, vad har hänt i mitt lilla liv sen jag skrev här sist? Jo de två återstående veckorna av semstern spenderade jag hemma i hålan och också i Linköping. Jag hade inget planerat och tog det mesta som det kom, skönt! Umgicks med folk som får mig att må bra och som jag saknar när jag hänger i Oslo. 
Lotta fyllde 18 för några veckor sedan så jag, Amanda och Erika tog med henne på hennes första utekväll som blev på Harrys, så himla kul! 
Jag lyckades få tag på en biljett till München Hoben och blev helt överlycklig, fick liksom rasta ovven lite. Det är när nolle-p drar igång i Linköping som jag inser hur mycket jag saknar syudentlivet, så vad kunde väl vara bättre än att få gå på Hoben?! 
Var bjuden på kärftskiva hemma hos Emelie och Philip förra helgen också. Det blev en väldigt rolig kväll trots lite missöden. 
Utöver detta så har jag spenderat en del tid med min kära pappa. Det är alltid lika trevligt. Tyvärr har jag inte umgåtts lika mycket med mamma då hon har jobbat och slitit, men lite hann jag i alla fall se henne ändå. 
Fick en del frågor om varför jag var hemma av bekanta som jag inte träffar så ofta, de trodde ju jag jobbade. Då kändes det både konstigt och vuxet att säga att "jag har faktiskt semster". Semester är ju något bara vuxna har, och ibland känner jag mig så ovuxen...
I söndags var det dags att bege sig tillbaka till Oslo igen, semstern var över för denna gång. I måndags hade jag standby från 06.00, 06.34 ringde trafikvakten och gav mig en tredagarsslinga, skönt! Gillar inta att sitta som på nålar och bara vänta på att telefonen ska ringa, så nu visste jag ju vad jag skulle göra de tre kommande dagarna. Fick flyga tre dagar med supersöta kollegor och fick faktiskt stopp i London, när händer det att man får London på standby liksom? 
Nu har jag i alla fall ledigt i tre dagar men ska ut och flyga ändå, inte så långt dock. Sitter i loungen på OSL och väntar på att boardingen till CPH ska börja. Lukas har layover i Köpenhamn så vi ska gå på Tivoli och ha det hur bra som helst!
Imorgon flyger jag ATR:n upp till Göteborg för att möta mamma och pappa, Jonas spelar nämligen Björnslaget i helgen.
 
Nu ska jag springa till gaten, puss och hej! 


Kräftskiva 


Picadilly CircusKommentera här: